Ismét egy tartalmas hétvégén vannak túl röpiseink

Az elmúlt szombaton két sportolóval erősítettük egyesületünk balatonfüredi U13 korcsoportos csapatát (Molnár Hanga, Szabó Izabella). A kitartó szülői szurkolás és a kifejezetten tartalmas labdamenetek ellenére sem sikerült nagy áttörést okoznia a csapatnak.

Vasárnap már a legifjabbak vehették birtokba a Szent Benedek Röplabda Akadémia füredi csarnokát, ahol egy igazán jól sikerült farsangi tornán vehettek részt azok a zánkai lányok, akiknek ez volt életük első röpitornája.

 

Üdítő élmény volt hozzátartozóknak, sportolóknak, edzőknek mindkét esemény!

 

Hajrá Szent Benedek, hajrá Bozzay!

 

 

Mini focitorna a Bozzayban

Az elmúlt pénteken diákönkormányzatunk szervezésében, a labdarúgó szakkörre járó gyermekek mérhették össze tudásukat, egy jó hangulatú sportos délután keretében. A torna első felében a 3.,4.,5.,6. osztályos sportolók, majd az első és második évfolyamos labdarúgók csapatai csaptak össze. A mérkőzéseken a sportszerű küzdelmeknek hála valamennyien kiválóan éreztük magunkat, soha rosszabb meccseket.

 

Gratulálok minden résztvevőnek!

 

                              Bede Tamás (diákönkormányzatot segítő pedagógus)

 

 

 

 

Farsang

 

A videó elérhető a képre kattintva!

 

Arany János magyarverseny

Legjobb magyarosaink újra az országos döntőben! Idén is neveztünk az Arany János magyarversenyre. A képen a 2. fordulóba jutott tanulóink: Nagy Bendegúz, Rédling Benedek 5. osztályos, Bánó- Weisz Benedek, Green Anna, Nagy Johanna Petra 6. osztályos, Hajas Bulcsú és Komárcsevics Szabolcs 7. osztályos, valamint Barátossy Álmos, Nagy Anna Boglárka, Resze Máté. Kiváló eredménye alapján meghívást kapott országos döntőbe, a 3. fordulóba Rédling Benedek, Komárcsevics Szabolcs, Nagy Anna Boglárka és Resze Máté! Gratulálunk!

 

 

Remek hangulatú síelés Eplényben, második felvonás

Az elmúlt pénteken 18 felső tagozatos diák (akik példás magatartásukkal és szorgalmukkal érdemelték ki a programon való részvételt) látogatta meg az eplényi sípályát. Diákjaink a melegre fordult időjárás ellenére is elfogadható minőségű pályán tudták elsajátítani, ennek az embert próbáló téli sportnak az alapjait. Az egy órás foglalkozás végére - hála a Sport43 program munkatársainak - kellemesen elfáradva adtuk vissza a felszerelést.  

Nagyon szépen köszönjük a Sport43 programnak a lehetőséget és Inhof Sándornak és kedves feleségének a fuvart!

 

Pálmai Diána (gyakornok), Bede Tamás (testnevelő tanár)

 

 

A programon készült fotók megtekinthetők a Galériában

 

Farsang 2024

„Jelmezt öltünk, síppal-dobbal

lármázunk egy keveset,

hogy a hosszú, szürke álom

érjen véget, ha lehet,

s ne hozzon több hideget.”

 

Február 9-én iskolánkban is nagy volt az öröm. Vidáman, tánccal, énekkel űztük el a telet. Volt itt minden: hókirályfi és királylány, bálkirály és bálkirálynő, nyitótánc, jelmezes felvonulás, zsákbamacska, eszem-iszom. Szóval: mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy jöjjön már végre a tavasz.

 

Köszönjük a fotókat Kis-Gali Editnek!

 

 

A farsangon készült fotók megtekinthetők a Galériában

 

Biztonságos internet napja

Hitoktatás tájékoztató szülőknek

Síelés Eplényben

Február 1-én 10 harmadikos és 10 negyedikes kisdiákunk példamutató magatartásáért, szorgalmáért, kiemelkedő tanulmányi eredményéért egy izgalmas kirándulás részese lehetett. A Ski 43 program keretében a gyerekek térítésmentesen ismerkedhettek meg a síelés örömeivel. A napsütéses időben jó hangulatban, nagy kedvvel vettek részt az alapszintű oktatáson, felfedezve ennek a téli sportnak a szépségeit. Sokan most először csatolták fel a sílécet, ennek ellenére az óra végén már mindenki bátran siklott le a lejtőn. Élményekkel eltelve, kissé fáradtan értünk vissza az iskolába Enikő nénivel és Márta nénivel.

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Farsangi BalaTóni-party

Jelmezt öltünk, síppal-dobbal

lármázunk egy keveset,

hogy a hosszú, szürke álom

érjen véget, ha lehet,

s ne hozzon több hideget.

 

 

ÖSSZES HÍR

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +