Legfrissebb fotó :

Élményeink a 20. héten

2014-ben díjat kapott tanulóink

Sári Ferenc Marcell

Iskolánk legintelligensebb és legszorgalmasabb tanulója. Példamutató magatartásával, felnőttekkel és társaival szembeni tisztelettudó, udvarias viselkedésével, példamutató szorgalmával, tanulásban nyújtott teljesítményével érdemelte ki a Bozzay-díjat. Minden tanév végén kitűnő bizonyítványt kapott, ebben az évben 11 tantárgyi dicséretben részesült. Sikeres alapfokú német nyelvvizsgát tett. Sokoldalú érdeklődését és igyekezetét bizonyítja, hogy minden évben sikeresen részt vett és dobogós helyezést ért el a Zrínyi Ilona matematika versenyen, az iskolai versmondó versenyen, olvasó-pályázaton, természettudományi versenyeken, és a sakk csapat oszlopos tagjaként is öregbítette iskolánk hírnevét. Igazi példakép lehet mindenki számára.

 

Takács Blanka

Tartósan kiváló tanulmányi eredményű, példamutató magatartású és szorgalmú tanuló. Ebben a tanévben hét tantárgyból kapott kitűnő érdemjegyet. Tudatosan szervezi tanórán kívüli sokoldalú tevékenységét, amelyben látványos sikereket ér el: zeneiskolás, néptáncos, rock and roll táncos, képzőművész tanszakon mutatott fel kiváló teljesítményt Az országos Spiel und gewinn német nyelvi verseny országos 1. helyezettje. Sikeres alapfokú német nyelvvizsgát tett. Az osztályközösségének és a diákönkormányzatnak is aktív tagja, önként vállalt feladatait megbízhatóan, magas szinten teljesíti. Tanulmányait a balatonalmádi Magyar–Angol Tannyelvű Gimnáziumban folytatja. Társainak példaképül ajánljuk, mint Bozzay díjast!

 

Gaál Levente

Kiváló tanulmányi eredményű, céltudatos, szorgalmas tanuló. Jó közösségi ember, osztálytársai kedvelik, eredményeit elismerik. Sportversenyeken elért eredményeiért igazgatói dicséretben részesült. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a Herman Ottó-, a versmondó- és a sportversenyeken egyaránt szívesen szerepelt. Különféle sportágakban (atlétika, labdarúgás, mezei futás) elért eredményeivel dicsőséget szerzett magának, és öregbítette iskolánk hírnevét. A veszprém megyei U14-es labdarúgótorna legjobb játékosa, atlétika és mezei futóversenyek többszörös dobogós helyezettje. Társainak példaképül állítjuk.


2024-05-25

Hermann Ottó verseny országos döntő

2024-05-27

Országos mérés 4.o.

2024-05-28

Iskolafogászat 3. és 4. o.

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +