Beiratkozás

Adó 1%

Oklevélerdő és éremeső

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

BalaTóni Party 2024

Március 26-án benépesült a Bozzay Pál Általános Iskola kicsinosított épülete. Nemcsak az intézmény tanulói, hanem szülők, nagycsoportos apróságok is érkeztek meghívásunkra a hagyományos BalaTóni partyra, melyen először az első osztályosok mutatkoztak be, hangulatos műsorukkal szórakoztatva a közönséget. Kis elsőseink nagy izgalommal várták, hogy végre bemutathassák műsorukat, amire már hosszú hetek óta gyakoroltak. Méltán kapták a nagy tapsot a szereplés végén, mert igazán nagyon ügyesek voltak! A produkció közös összefogással készült, így nagy-nagy köszönettel tartozunk az ügyes, okos gyerekeknek, szüleiknek, - akik otthon is sokat gyakoroltak velük -, a fantasztikus díszletért és a sok-sok jelmezért Sárffi Mariannak és Pajna Melindának, valamint Filepné Kovács Juliannának a technikai segítségért. A műsort Bácsi Krisztina és Balázsné Pintér Rita tanította be a kicsinyeknek.

Kis levegőzés után egy testnevelés órán vehettek részt az ovisok az elsősökkel és a negyedikesekkel. A feladatok témája, melyekkel a nebulók bebizonyíthatták az ügyességüket, a víz volt, tisztították a partot a nagy kövektől, gyűjtöttek esőcseppeket esernyőbe, építettek víztornyot, megszabadították a halacskákat a műanyag szeméttől, majd egy óriási kidobóval ért véget a játék.

A csapatokra ezután rövid „tanórák” vártak, melyeken szintén a víz állt középpontban, készítettek BalaTónit, megismerkedtek Párácska meséjével, volt vizes kísérlet, daltanulás, kis német óra, így az ovisok is belekóstolhattak az iskolai életbe. Ezalatt szüleik az igazgató úrral és az igazgatóhelyettes asszonnyal beszélgettek a nekik szervezett traccspartin, ahol bepillantást nyerhettek iskolánk életébe, tájékoztatást kaphattak az őket érdeklő kérdésekről.

A délelőttöt a felső tagozatosok dráma szakköre zárta, akik nagy sikert aratva bemutatták a Brekkenő, a pótpapa című mesejátékot. A mesét betanította Stumpfné Vass Violetta. A színdarab kellékeinek elkészítését köszönjük Nagy Melindának.

A nap jelmondata: ”…és kitágul a világ” volt, igyekeztünk valóban szélesre tárni a leendő elsőseink előtt iskolánk és a tudomány kapuit,  a résztvevők jól érezték magukat,  a BalaTóni party így ismét fergetegesre sikerült!

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Tavaszi szünet

Szivacskézi

Az U8-U9 korosztálynak rendeztek házi tornát vasárnap Balatonfüreden, az Eötvös csarnokban. Veszprém, Alsóörs, Balatonfüred és Zánka csapata játszott egymással egész délelőtt. Akik éppen nem meccset játszottak, kipróbálhatták az ügyességi pályákat, ahol fiatal kézisek segítették őket. A lelátó tele volt szülőkkel, akik szurkoltak is rendesen. Mindenki nagyon jól érezte magát.

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Húsvéti kézműves foglalkozás

Március 22-én a Szülői Munkaközösség szervezésében húsvéti kézműves foglalkozáson vehettek részt iskolánk tanulói. Aznap délután minden a nyusziról szólt. Az iskolás és ovis gyerekek lelkesen készítették a húsvéti díszeket: lógó fülű nyuszit, nyuszis kosárkát, girlandot, báránykát, ablakdíszt tojással és csibével vagy madárodút. Az elkészült tárgyak szép éke, dísze lesz a szobájuknak vagy a nappalinak.

 

Köszönjük a szülőknek odaadó munkájukat!

 

 

A húsvéti kézműves foglalkozáson készült képek megtekinthetők a Galériában!

 

Beiratkozás

 

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok és a Szülői tájékoztató a KRÉTA rendszerén keresztül történő beiratkozáshoz elérhető a Beiskolázás menüpont alatt.

 

Húsvéti készülődés

Forradalmi programkavalkád Zánkán

Március 14-én rendhagyó módon emlékeztünk meg az 1848-49-es forradalom eseményeiről. A zánkai Faluház, óvoda, iskola és könyvtár összefogásával változatos, a korosztályokhoz igazodó programok várták a kicsiket és a nagyokat a különböző helyszíneken. Rajzoltak, színeztek, barkácsoltak, huszárok segítségével feladatokat oldottak meg. Online játékok, kincskeresés, szabadulószoba, kahoot játék segítségével gazdagították tudásukat. Megkoszorúztuk a 48-as zánkai hősök sírját is. Az ovi udvarán a Népdalkör, Illés Andris szavalata és Dr. Oláh Kálmán beszéde zárta a programot.

 

Szuper volt!

 

 

A programon készült fotók megtekinthetők a Galériában!

 

ÖSSZES HÍR

2024-04-15

Dr. Oláh Kálmán előadása a káros szenvedélyekről - 7-8.o.

2024-04-15

15 óra - Szülői értekezlet 7.o.

2024-04-15

Országos mérés 6.o.

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +